pühapäev, 9. jaanuar 2011

Kummituba


Või veel täpsemalt -kummist korter- oleks võinud meie eluaseme kohta möödunud laupäeval sobida.
Keskmise lapse kuuenda sünnipäeva tähistamisega olime veidi liiale läinud ehk teisiti öeldes, kutseid saates oma piire mitte tunnetanud. Seega mahutas meie elamine peo tipphetkedel 11 täsikasvanut ja 14 last vanuses 3 kuni 8 aastat.
Söögiks pakkusime näiteks lasanjet, mis täiskasvanute poolt suhteliselt kiiresti sisse hingati. Väikseid lihapallikesi sai umbes 1 kg hakklihast vormitud, kuid vist ei olnud ükski külalistest Karlsoni hingega - need jäid laste lauale kaussi seisma. Lehttaigna-viineripirukad olid ainukesed, millega väikesed külalised ennast kosutada julgesid. Ja muidugi liitrite viisi morssi. Järgmisel korral oleme targemad, teeme kahe plaaditäie viineripirukate asemel neli plaaditäit ja muud pole vajagi.
Mõned mängud.
Lastekaraoke, mis enamusele sügava mulje jättis.
Veidi hilja peale jäänud ja hõreda osavõtuga kelgutamisvõistlus.  Videodisko.
Tort ja šokolaadikook kadusid laualt samuti suhteliselt kiiresti. Kaks pudelit lastešampust tühjendati tilgatumaks.
Kui viimased külalised olid lahkunud, oli aeg kokkuvõtete tegemiseks.
Sünnipäevalaps jäi peoga väga rahule: kõik kingitused olid kui rusikas silmaauku, just see, mida väikesel printsessil vaja. Enne magamaminekut tunnistas päevakangelane, et tema parim sõber alates sellest õhtust on kosmeetikuna töötav täditütar, kes talle peol maniküüri tegi.
Arvan, et tol õhtul oli Õnn just meie väikeses kodus. Aitäh kõigile asjaosalistele selle eest!

1 kommentaar:

  1. Väga vahva sünnipäev oli, nii palju kui ma nägin :D Sa nii tublisti mängisid lastega ja kui minu tüdrukud koju jõudsid, ilmselt viimastena, siis oli neil nii palju muljeid ja jutte, millega nende päev sisustatud oli. Igal juhul aitähh minu laste poolt vahva sünnipäeva peo eest!!!

    VastaKustuta