pühapäev, 2. jaanuar 2011

Veel kokandusest

Täna õnnestus mul elus esimest korda lambaliha küpsetada. Olin seni kuulnud hirmsaid lugusid, et keeruline valmistada ja et kasuka maitse jne. Ja kui juba oma mees on öelnud, et tema lambaliha oma elus enam suu  sissegi ei võta, siis on see ka põhjenduseks, miks üks köögis meeleldi askeldav naisterahvas siiani veel lammast potti pole visanud. Õnnelik juhus tuli aga siin appi hea kolleegi näol, kes  "õnnelike lammaste" kasvatajana mulle vana aasta eelviimasel päeval vahva üllatuspaki tõi. Pakk sisaldas lisaks oma aia õuntele ja pohlamoosile muidugi lambaliha, mis esimesel vaatlusel kuidagi mõtteid vanale võidunud kasukale ei viinud. Igal juhul, tänane lõunasöök - mooritud lambapraad kartulipüree ning broccoliga - maitses kõigile hästi. Aitäh Margitile!
Ja muidugi oma lambalihavihkajast abikaasa suutsin samuti ümber veenda!!!

1 kommentaar: